Gizlilik Sözleşmesi
WEB SİTESİ KULLANIM VE GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ
TANIMLAR

İşbu sözleşmede kullanılan kısaltmalar aşağıdaki gibidir.

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ve bu şirkete ait internet sitesinde kullanılmakta olan markası;

  • SİTE: www.tgleague.org domain/alan adına sahip internet sitesi;
  • ZİYARETÇİ: Siteyi kişisel iletişim bilgilerini vermeden okuyarak bilgilenme amaçlı ziyaret eden, kullanan şahıs veya şahıslar;
  • MÜŞTERİ: Sitede bahsedilen hizmetlerden ücret karşılığında veya ücretsiz faydalanan, bunun için kişi, kurum, ürün ve hizmet bilgilerini kendi rızasıyla veren kişi ya da kurumlar;
  • TEST KULLANICISI: Kendi rızası ile kişisel bilgilerini TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’e vererek, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. müşterilerinin web site, hizmet ve ürünleri için TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. tarafından hazırlanmış testlere gönüllü ya da ücret karşılığı katılan kişiler;
  • KULLANICI: Siteyi kullanan tüm ziyaretçi, müşteri ve test kullanıcılarının genel tanımıdır.

    MADDELER

  • Gizlilik: Bu site, kullanıcılarının gizliliklerini korumakla sorumludur. Ancak bu sorumluluk, internet ortamının gerektirdiği koşullar içerisinde sağlanan en üst düzey gizliliği içermekte olup, internet ortamında hiçbir zaman tam güvenliğin sağlanamadığı da bilinmesi gerekli hususlar içerisindedir. Site; kullanıcılarının gizlilik haklarınıza saygı duyar ve kullanıcının site vasıtasıyla sağladığı tüm bilgiler saklı tutulur. Site, üçüncü şahısların yasal ya da yasal olmayan davranışlarının herhangi bir kişi veya kuruma verebileceği hasarlardan sorumlu tutulamaz. Siteye erişerek ve kullanarak TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’nin Gizlilik Sözleşmesi’ni okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi beyan etmiş olmaktasınız. Eğer gizlilik sözleşmesi şartları ve site koşullarını onaylamıyorsanız, siteyi kullanmamanız gerekir. Siteye eriştiğiniz ve girdiğiniz anda, işbu sözleşmeyi kabul etmiş sayılırsınız.
  • Kişisel Olmayan Derleme Bilgiler : Sitemiz ziyaret edildiğinde, www.tgleague.org alan adına sitemize giriş yaptığınız Web sayfasının adı, sitemizde ziyaret ettiğiniz sayfalar ve her bir sayfa, bilgi formu ve uygulamada ne kadar süre harcadığınız gibi genel bilgiler kaydedilir. Bu bilgilerin tutulmasının amacı tgleague.org sitesini düzenli olarak izleyerek geliştirmek ve hizmetlerini iyileştirmektir. Bu bilgiler genellikle kişisel tanımlama bilgileri ile bağlantılı olmayan IP adresleri kullanılarak alınır. Bunun haricinde bilgi toplamak ve analiz için ek uygulamalar kullanılırsa bu sitenin alt etiketinde belirtilecektir.
  • Kişisel Bilgiler : Bir kullanıcı site üzerinden bir soru gönderdiğinde, belirli bir hizmet için bilgi formu doldurduğunda veya başvuruda bulunduğunda kişisel bilgilerinizi göndermek amacıyla siteyi kullanmayı tercih edebilir. Kullanıcının rızanızın olduğu veya kanunun gerektirdiği haller dışında, belirli bir amaç için siteyi kullanarak kişisel bilgilerin her yollanışında bilgileriniz sadece bu amaç için kullanılır. Kullanıcılar verecekleri bilginin miktarını tayin edebilirler. Form alanlarında doldurulması zorunlu olan ve doldurulması isteğe bağlı alanlarda bilgi sağlanması istenebilir. Bu şekilde belirli bir faaliyet için verilmesi zorunlu kişisel bilginin verilmemesi durumunda, bu faaliyetten faydalanılamaz. TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’ne verdiğiniz iletişim bilgileriniz TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. tarafından hiçbir şekilde e-posta, SMS gibi reklam, tanıtım ve spam amaçlı kullanılmaz, üçüncü şahıslara iletilmez ve satılmaz. Turnuva kapsamında kayıt için girmiş olduğum kişisel verilerimin düzenleyici, sponsor, sorumlu marka ile paylaşılmasını onaylıyor ve aynı zamanda bu kapsamda gelecekte olacak olan turnuvalardan haberdar olacağınızı onaylamış sayılırsınız.
  • Çerezler: Zaman içerisinde, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. veya ortakları bilgisayarınıza “cookie” gönderebilir. Cookie, web sunucusu tarafından İnternet tarayıcınıza gönderilen ve daha sonra bilgisayarınızın hafızasında depolanan, küçük verilerdir. Cookie’ler bilgisayarınızın hafızasından veya diğer web sayfalarınca yaratılmış cookie dosyalarından veri sağlayamaz. Cookie’ler sisteminize zarar vermez. Cookie’ler www.tgleague.org ağında nerelerin ziyaret edildiğini yada tarafınızdan düzenlediğini görmek için kullanılır. Bu uygulamayla siteye yaptığınız tekrarlı ziyaretlerin kolaylaşması sağlanır. İnternet tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek cookie’leri kabul etmeyebilir ya da bilgisayarınıza bir cookie gönderildiğinde tarayıcınızın sizi uyarmasını sağlayabilirsiniz. Tarayıcınızın ayarlarını başlangıçtaki haline döndürerek genellikle tüm cookie’leri kabul etmiş olursunuz. Cookie’leri reddederseniz sitemizde ve diğer web sitelerinde karşılaşacağınız uygulamalar azalabilir ve bazı özellikler istenen şekilde çalışmayabilir. Bu azalan uygulamalardan ve aksaklıklardan TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. sorumlu değildir.
  • Veri Güvenliği: Sitemizde izinsiz girişi engellemek, veri doğruluğunu sürdürmek ve bilginin doğru kullanımını sağlamak için site kanalıyla toplanmış bilgiyi koruyan ve güvenliğini sağlayan uygun fiziksel, elektronik ve yönetimsel prosedürler uygulanmaktadır. Tüm şartlara rağmen TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. , kişisel bilgilerin TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. sistemlerinden yasal olmayan yollarla elde edilemeyeceğini garanti edemez ve TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’nin online servislerinin kullanılması halinde sistemlerimizde güvenlik açığı riski de dahil olmak üzere ortaya çıkabilecek tüm riskleri ve sorumluluğu kabul etmiş sayılırsınız. Ayrıca, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’nin , kişisel bilgilerinizi, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’nin sitesine gönderdiğiniz genel ve üçüncü şahıs iletişim ağlarına garanti vermediğini ve bu ağlar üzerinde herhangi bir denetiminin olmadığı unutmamalıdır.
  • Bağlantılı Siteler: Bu site, kullanıcılarını, içeriği, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. tarafından kontrol edilmeyen başka web sitelerine taşıyan bağlantılar içermektedir. Bağlantı verilmiş olan bu web siteleri, bu sözleşmede belirtilen gizlilik hükümlerinden farklı koşullar içerebilir. Bu web sitelerinin toplayabileceği kişisel bilgilerin derlenmesi, kullanımı veya ifşa edilmesinden TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ; bu şekilde bir derleme, kullanım veya ifşadan ötürü ortaya çıkabilecek zararların sorumluluğunu kabul etmemektedir. Başka sitelere ait bağlantıların TTGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’ye ait www.tgleague.org ve ilgili diğer sitelerinde yer alıyor olması, o sitelerin güvenli olduğu anlamına gelmemekte ve tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.

Dış sitelere yönlendiren bir bağlantıya tıkladığınızda bu sitelerin 3. şahıslar tarafından hazırlanması ve kontrol edilmesi sebebiyle TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. sorumluluk alanından çıkılmış olduğunu, bu noktadan sonra TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’nin hiçbir şekilde sorumluluğunun olmadığını kullanıcılar kabul eder. Site kullanımı esnasında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve elektrik arızası sonucunda ortaya çıkabilecek doğrudan veya dolaylı zarar, ziyan ve masraflardan TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. sorumlu değildir. Benzer biçimde, başka sitelerden TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’nin izni olsun ya da olmasın www.tgleague.org sitesine link verildiğinde de, bu tür linklerin kontrol edilememesinden kaynaklanan yapı TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’nin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sitemizde yer alan bilgi, materyal ve bunların düzenlenmesi konusundaki telif hakları TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’ne aittir. Sitemiz materyallerine ait tüm telif hakları, tescilli marka, patent, tasarım ve diğer mülkiyet hakları; TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’de saklıdır. Bir kişi ve/veya kuruluş, önceden, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş..’nin iznini almadıkça, sitemizin belli bir kısmını başka bir WEB sitesinde kullanılamaz, başka bir web sitesinin bağlantısını kuramaz.

  • Sözleşme Değişiklikleri: Bu Gizlilik Sözleşmesi değişikliğe tabidir. TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ; Gizlilik Sözleşmesi’ndeki herhangi bir değişikliği sitede duyurulacaktır. Site kanalıyla TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’ye gönderilen tüm bilgiler, değiştirilmiş şekliyle Gizlilik Sözleşmesi’nin şart ve koşullarına tabidir.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun’dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

1. Kişisel Verilerin Toplanmasına İlişkin Yöntemler

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, – ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

2. Kişisel Verilerin İşlenmesi ve İşleme Amaçları

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde   ‘in birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye’de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.  müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek,  TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. , söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun (“Kanun”) 11. maddesinde Sayılan Hakları

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

  1. a) TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.’nın kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
  2. b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
  3. c) TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ‘nın yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
  4. d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  5. e) Kanun’a uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  6. f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  8. h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

Görüş ve sorularınızla ilgili bizimle iletişime geçebilirsiniz.

5.Kişisel Verilerin Korunmasına ve İşlenip Alınmasına İlişkin Bilgilendirme

Herhangi bir Sitemiz Ziyaretçisinin hukuki/fiili ehliyet durumunu belirlenememesinden dolayı, çocukların ve diğer reşit olmayan kişilerin kullanımlar, TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. nin yapmış olduğu herhangi bir etkinlik faaliyetine katılması, belirtilen ödülü kazanması ve mevcut etkinliğin sonucunda verilen maddi, eşya, tatil, veya benzeri çeşitli etkinlikte belirtilen bilgileri ve bunların işlenme-işlemleri hususunda sorumluluk kanuni temsilcilerine ait olup hiçbir şekilde TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.

 nin sorumluluğunda olmadığını kabul eder ve kişisel verilerine (ve duruma göre keza iletişimlere) ilişkin haklarını da kanuni temsilcileri marifetiyle kullanabilirler.

Ünvanı : TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.

Vergi Dairesi: Kadifekale

Vergi Numarası: 8430744643

Adres: Sevgi Mah. 4633 Sk. No:2 İç Kapı No:7  Karabağlar / İzmir

Mail: [email protected]

Gizlilik ve Güvenlik

TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. ., müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş.   sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri “sınıflandırma” çalışmalarında sadece TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş. Online Shop bünyesinde kullanılmaktadır. TGL TURKEY ELECTRONIC GAMING LEAGUE ORGANİZASYON GIDA EĞLENCE OYUN OYUNCAK VE ELEKTRONİK SPORLARI A.Ş., üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Çerez Kullanımı

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

Ticaret Sicil 1228675

[email protected]